Bender voor trainees

Mooie mix van werk en opleiding in zorg of publiek domein. Net klaar met je opleiding en bruisend van de energie. Die nieuwe baan? Kom maar op! Maar hoe begin je die mooie carrière die je voor ogen hebt? Juist de eerste stap is zo bepalend voor de rest van je loopbaan. Bender biedt jou een fantastische start waarmee je direct die koppositie inneemt.

We bieden je een serieuze startersfunctie – met een aantrekkelijk salaris en bijbehorende verantwoordelijkheden – in combinatie met een praktijkgerichte opleiding. De traineeships zijn zo opgebouwd dat je je snel ontwikkelt zowel binnen je vak als op persoonlijk gebied. Zo groei je binnen een jaar tot een stevige professional in het sociaal domein, het ruimtelijk domein, de zorg of binnen woningcorporaties.

Bekijk onze traineeships >

Een traineeship van Bender staat voor aandacht en groei

  • Betaalde opleiding met baangarantie
  • Alle aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Verschillende opdrachten bij diverse organisaties
  • Arbeidsovereenkomst met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Optrekken met gelijkgestemde en gedreven trainees
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen
  • En de leukste feesten

Aandacht voor jouw groei

Ben jij leergierig en heb je ambitie? Ben je een doorzetter en wil je jezelf en Nederland een beetje beter maken? Dan is een traineeship echt iets voor jou. Voor de zorg vragen we een diploma op minimaal mbo 4-niveau. Voor een traineeship binnen het publiek domein heb je een diploma op hbo- of wo-niveau nodig.

Met de recruiter van Bender bespreek je jouw drijfveren en toekomstbeeld. Waar loop jij warm voor? Wat maakt dat jij iedere morgen vol ambitie en zin je bed uitkomt? Hoe zou jij je toekomst graag zien? We bekijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij onze traineeships. Is er een match? Dan ga je aan de slag.

Je begint met een boeiende, maar ook pittige opleiding. Na een succesvolle afronding start je met de baan waarvoor je bent opgeleid. Maar natuurlijk stopt jouw groei hier niet. Samen stellen we een plan op, gericht op jouw verdere ontwikkeling.

Samen groeien is leuker

Bij Bender trek je op met trainees die net zo gedreven zijn als jij. Je ontmoet elkaar tijdens de opleiding en daarbuiten. Je bent namelijk regelmatig welkom bij een van onze informatieve bijeenkomsten en gezellige feesten. Zo leer je elkaar kennen en groei je samen verder.

Bekijk onze traineeships >

Ik dacht dat ik na het afronden van mijn studie direct in aanmerking zou komen voor een baan. Iedere poging eindigde met de opmerking dat het mij aan relevante ervaring ontbrak. Ik kreeg het advies om een traineeship te volgen. Dit is echt het beste advies dat ik gekregen heb. Niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk.

Jeffrey oud-trainee, nu schuldhulpverlener

Traineeships Sociaal Domein

    image