Wat aandacht doet voor jou in het ruimtelijk domein

Aandacht is het toverwoord om in het ruimtelijk domein succes te boeken. Sta jij er ook zo in? Past de dynamiek binnen het ruimtelijk domein jou als een jas? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Je houdt van de dynamiek van het ruimtelijk domein. En gelukkig maar, met de nieuwe Omgevingswet die de komende jaren tot een enorme verandering in regels én cultuur zal leiden. Naast technische kennis en ruimtelijk inzicht beschik je over de nodige soft skills, ben je inlevend en overtuigend, naar burgers en andere stakeholders. Niet in de laatste plaats ben je een prettige, frisse dwarsdenker die zich als deskundige en als mens graag verder wil ontwikkelen.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

Aandacht voor jouw groei

In een persoonlijk gesprek bepalen we samen of Bender aansluit bij je talent, ervaring en ambitie. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden.

Eén minuutje met trainee Fysieke leefomgeving en Omgevingswet Thom

Ons sollicitatieproces

 

Traineeship

Ben je een starter binnen het ruimtelijk domein en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je een relevante Hbo of Wo-opleiding hebt afgerond kun je kiezen voor een mooie mix van werken en leren. Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld. We gaan we van start met de volgende traineeships:

Duurzaamheid en Energie

Meer ruimte voor mijn soms dwarse, maar vooral frisse ideeën in het ruimtelijk domein.

Ryan Trainee Ruimtelijk domein

Interessante vacatures

  vacatures

  image
  image

  Interesse of wil je meer weten?

  Ik help je graag verder

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via
  06-52889811 of stuur mij een mail.

  Contact per mail